Tag: Google

Una theme per a #Android al més pur estil Regreso al Futuro

Una theme per a #Android al més pur estil Regreso al Futuro
#monjopuntcat

Reshared post from +Nicolas Sincere

Screenshot

So the Back To The Future movies are some of my all time favorite flicks and that’s what inspired this setup. The wallpaper is of the infamous Flux Capacitor that allows the Delorean to travel threw time once Doc or Marty hit 88mph hence the 88 in the bottom left corner. My ringtone is the Back To The Future theme and my notification tone is from the movies as well. The icons are from the man himself Mr +Phlash Tha and the clock I found in the play store and the middle tells the date and time. Now if Phlash would hurry up and release that awesome Flux Capacitor case then I would be all set! Lol launcher is Apex and ROM is CM 10.1 aka 4.2.1!

Google+: View post on Google+

Post imported by Google+Blog. Created By Daniel Treadwell.


Un allau de peticions del Nexus 4 satura el Google Play

Aquesta és la informació que apareix quan intentem fer-nos amb l’últim mòbil de Google que tot just acaba de ser llançat:

[note color=”#FFCC00″]Actualització 2012-11-13, 09:50: Sembla que el Nexus 4 s’ha esgotat en uns 10 minuts. He estat apunt de comprar-lo però m’ha donat error en l’última pantalla, quan havia de confirmar l’enviament 🙁 Riu-te tu dels llançaments de l’iPhone. Ara toca esperar.[/note]

[note color=”#FFCC00″]Actualització 2012-11-13, 11:51: Semblava que Google tornava a obrir el procés de compra. Però a mi m’ha donat error.[/note]

[note color=”#FFCC00″]Actualització 2012-11-14, 07:00: Google reconeix obertament que s’ha quedat sense existències.[/note]


Primeres passes a Google+

Fa uns dies que sóc a la nova xarxa social de Google, el Google Plus (G+). La competidora de Facebook encara es troba en fase de proves però ja apunta maneres. Aquest article no pretén ser una revisió d’aquesta plataforma, primer perquè ja hi ha moltes circulant per internet i segon perquè trobe que és prompte per jutjar el funcionament (podríem dir que encara es troba en fase alfa privada). Però sí que voldria compartir amb vosaltres algunes eines en forma de plugins i extensions que vos facilitaran l’aterratge a la nova xarxa.

Surplus (Google Chrome)

Aquesta és la més útil de totes. Es tracta d’una extensió de Google Chrome que no només vos avisarà de les noves notificacions de G+, sinó que també vos permetrà compartir qualsevol contingut sense necessitat d’anar a la web de G+.

+1 Plus One Extension (Google Chrome)

Es tracta d’un botó que vos permetrà fer fàcilment +1 (l’equivalent al “m’agrada” de Facebook) a qualsevol pàgina que visiteu. Els +1’s que feu apareixeran (si voleu) al vostre perfil de G+.

googleCards (WordPress)

I per últim, si sou usuaris del sistema de gestió de blogs WordPress, vos recomane l’extensió googleCards. Una manera fàcil i elegant d’enllaçar al vostre perfil públic de G+ i aconseguir nous seguidors.

Només em queda recomanar-vos efusivament que s’afegiu a Google+ (encara tinc algunes invitacions si en voleu). La batalla front a Facebook té pinta de que serà èpica. Esperem que els principals beneficiat siguem els usuaris.Novetats a Google Docs

Des que està permés pujar qualsevol tipus de fitxer al Google Docs, resulta més complex mantenir l’ordre dels nostres fitxers. Per això una de les darreres implementacions d’aquesta plataforma ha sigut millorar la llista i els filtres.

També s’ha millorat la previsualització dels fitxers, amb suport per a thumbnails.

Un altra millora és la previsualització d’imatges.

El Google docs està contínuament millorant-se. Ademés de les millores que hem vist, podeu veure una llista completa de les novetats que han anat implementant-se, ací.

Via | Official Google Docs Blog.


Ensurt amb Gmail

Fa poc em vaig dur un important esglai amb gmail, de sobte no podia accedir al meu compte, em deia que la contrasenya no era correcta!

Això podia ser cert? Algú m’havia hackejat el compte? Déu meu!!! Que paren les màquines!! Primer les dones i els xiquets!!!

Afortunadament qui m’havia furtat la contrasenya havia sigut… Google. Sí, resulta que és prou freqüent (jo no ho sabia) que els spammers hackejen comptes de Gmail per a enviar spam. Google té un sistema automàtic que ho detecta i automàticament bloqueja el compte, m’avisa i m’envia un missatge al mòbil per a que canvie la contrassenya.

En fi, la cosa ha quedat en un ensurt, però m’ha fet pensar en la gran quantitat de dades personals, fitxers, treballs, etc… que tinc al núvol de Google i de que podria perdre-ho tot si algú em hackeja el compte.

Que sapigueu que pot ocórrer.


Invitacions Google Wave

Sembla que la fase de Beta oberta de Google Wave s’acosta, perquè cada vegada més gent té compte de Wave i cada vegada són més els blogs que ofereixen invitacions.
El concepte de Wave fa que siga útil només si hi ha molta gent en aquesta xarxa. Així que vaig a contribuir amb 7 invitacions per als 7 primers comentaris.

Si sou dels que encara no n’heu sentit parlar del tema, ací teniu un parell de vídeos explicatius:Ja estic "en l’ona" de Google

Gràcies al blog de Xavier Caballé ja estic en l’ona, és a dir, ja tinc wave. La primera impressió és que podré fer poca cosa si no ix a beta pública perquè l’essència del concepte “wave” és la web col·laborativa, i si no hi ha contactes a wave, poca cosa podré fer.

Abans de que m’ho pregunteu:  No, no tinc invitacions encara. Us ho faré saber quan m’habiliten per convidar altra gent.

També m’agradaria parlar d’una curiositat. Aquest matí una companya de feina m’ha dit: “hi ha que vore que graciós està el logo de Google huí”. Jo l’he mirat amb estranyesa perquè el meu logo era l’habitual, així que m’he alçat i he vist que el seu commemorava a personatges de “Barri Sèsam”. Encuriosit m’he preguntat quina podria ser la raó de la diferència. A vore si ho endevineu:

Google Personalitzat?

Efectivament, els més veterans ho haureu endevinat inclús abans de mirar la foto. El logo personalitzat només està disponible per a la versió castellana. Una xicoteta anècdota que no menysté a una de les empreses que més fa per la presència del català a la xarxa.


Google Calendar integra Tasks

Una integració que no es podia fer esperar (hauria d’haver estat des del primer dia), és la de Google calendar amb el Google tasks. Ara podem administrar les tasques des del calendari, molt útil si tenim data de termini per a fer alguna tasca.

L’única pega es que (com qualsevol novetat de Google) només està disponible si teniu configurat l’anglés com a llengua de Google Calendar.  Edite: ja està disponible aquesta característica també en català.


Google apps al meu domini

Fa temps que estic intentant configurar Google Apps per a gestionar el meu correu electrònic personal utilitzant el gestor de Gmail (sens dubte el millor que existeix). Ja he aconseguit que funcione amb l’url de Google però encara no he sigut capaç de personalitzar l’url fent servir els paràmetres CNAME del meu domini. El que sí he fet és fer cas d’este article de Farré.cat que em va agradar molt (perquè com ja sabreu molts de volsaltres, m’agrada fer logos) sobre personalització del Logo de Google Apps i este és el resultat:
Monjo-googlePersonalitza els resultats de Google

Ara ja podem personalitzar els resultats de la cerca a Google d’una manera molt senzilla utilizant els botons que ara eixen al costat dels resultats.

personalitza-google

Així es com he aconseguit per fi el número 1 al ranking de Google 🙂

personalitza-google2

El nou sistema de Google també permet fer comentaris fent click a la bafarada de la part inferior dreta.