Category: Maquinari

Un allau de peticions del Nexus 4 satura el Google Play

Aquesta és la informació que apareix quan intentem fer-nos amb l’últim mòbil de Google que tot just acaba de ser llançat:

[note color=”#FFCC00″]Actualització 2012-11-13, 09:50: Sembla que el Nexus 4 s’ha esgotat en uns 10 minuts. He estat apunt de comprar-lo però m’ha donat error en l’última pantalla, quan havia de confirmar l’enviament 🙁 Riu-te tu dels llançaments de l’iPhone. Ara toca esperar.[/note]

[note color=”#FFCC00″]Actualització 2012-11-13, 11:51: Semblava que Google tornava a obrir el procés de compra. Però a mi m’ha donat error.[/note]

[note color=”#FFCC00″]Actualització 2012-11-14, 07:00: Google reconeix obertament que s’ha quedat sense existències.[/note]


Samsung Galaxy S2, àlies “Sena”

L’altre dia vos parlava de les meues intencions de renovar el meu smartphone. Sí, sóc conscient que ho faig perquè forme part de l’engranatge socioeconòmic conegut amb el nom d’obsolescència programada. Però què li anem a fer. És l’únic vici que tinc.

El cas és que vos volia presentar el segon candidat. El successor del Samsung Galaxy S, conegut com a Galaxy S2 o “Sena”. El primer que crida l’atenció és el disseny per les seues línies rectes. No molt encertat per al meu gust. També és possible que el model final siga diferent al de la foto, perquè poques coses es coneixen encara d’aquest terminal que es presentarà el 13 de febrer (amb un avanç el dia 1). Aquestes són les especificacions que circulen a hores d’ara per la xarxa:

 • Android 2.3 Gingerbread
 • Pantalla Super AMOLED Plus de 4,3 polsades amb resolució 800 x 480
 • NFC
 • Càmera de 8 megapíxels
 • Gravació de vídeo 1080p
 • 1 GB de RAM
 • Processador Orion de doble núcli (s’especulava amb 2Ghz)
 • Menys de 9 mm de gruix

Estarem atents a l’anunci oficial perquè el seu predecessor, el Samsung Galaxy S, ha sigut tot un encert.

Via: Engadget

Actualització 01/02/2011: Teaser oficial:

Actualització 12/02/2011: Primera imatge oficial:

Actualització 15/02/2011: Ja tenim pàgina oficial de Samsung.

Actualització 17/02/2011: primeres impressions i vídeo de geeks.cat


LG Optimus 2x: “La Bèstia”

Una vegada decidit a substituir la meua HTC Magic, he posat la vista en aquesta màquina. LG Optimus 2x és el primer smartphone Android de doble nucli.

Aquestes són les especificacions tècniques que s’han donat a conèixer de moment.

 • Processador a 1Ghz Dual-core (NVIDIA Tegra 2)
 • Pantalla WVGA de 4 polsades
 • 8GB memòria interna (fins a 32GB via microSD)
 • Bateria de 1,500 mAh
 • Càmera de 8 megapixels i càmera frontal 1.3 megapixels per a videoconferències
 • Eixida HDMI
 • Reproducció i gravació de vídeo a 1080p MPEG-4/H.264

Una de les característiques més destacades (a més del doble nucli, clar) és l’eixida HDMI, que permetrà reproduir vídeos d’alta definició en la tele de casa. I també permetrà utilitzar el dispositiu com una consola de videojocs.

Ací teniu el vídeo oficial promocional:

De moment és el candidat número u a convertir-se en el meu proper smartphone. Ja es pot fer una pre-reserva a ThePhoneHouse.

Actualització 06/02/2011: Review molt completeta.
HTC Magic, la nova adquisició

Fa unes setmanes que gaudisc de la meua darrera adquisició gadgetiana. La flamant HTC Magic, també coneguda com G2.

Després de molt de temps disfrutant de la meua HTC Artemis (sens dubte la millor PDA/ telèfon mòbil que he tingut mai), aquesta ha mort. El forense ha dictaminat que la causa de la mort ha estat danys a la placa base provocats pel major enemic dels components electrònics, la humitat.

Malgrat tot ha sigut l’excusa perfecta per passar-me a Android, el sistema operatiu Linux de Google per a dispositius mòbils. He de dir que les primeres impressions són molt bones, sobre tot pel que fa a la sincronització amb els serveis de Google, cosa molt important per a un Googledepenent com jo.

El següent pas serà acoseguir accés root al terminal per poder canviar-li la Rom. Però m’esperaré un temps, ja que és un procés irreversible que anula la garantia del fabricant.